#107:Tagged by Cik Aina, completed!

Boutique m&m’s , Leicester square (by √©chancrure)

Assalamualaikum :) Aduuhhhh, gua malas betul lah nak jawab tag-tag orang ni. Tapi disebabkan adik comel ; Cik Aina ni dah mention nama I dekat blog dia and dah inform me use chatbox, kenalah jugak buat. Hahaha Hak alahhh Nadia! Bukan selalu pun kau buat tag orang, buat jelahhh! Kk yeee aku buat la nihh. Syarat dia banyak tapi Nadia rasa Nadia nak buat yg ni je, boleh kan? alaa boleh tak boleh aku punya pasal la, blog aku kan, bukan kau. Huhuhu. Tapi sorry laa Nadia taknak tag orang yeee. Kbye.
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  • Answer the question that tagger set for you in their post.
11 things about me/myself :)
1. Kalau nak borak dgn Nadia mesti bagi salam, paling tak pun say Hye or Hello. Jangan nak pakai hoi-hoi dengan aku k, aku tak suka. Tapi kalau aku buat dekat korang tu, tegur la aku. Kadang2 aku pun tak perasan, Hehe.
2. Nadia anak kedua daripada empat orang adik-beradik #ImmaKAKAKokay
3. Suka gila makan cekodok pisang, and please jangan goda aku time aku tengah puasa. Kalau benda lain aku tak kisah, tapi jangan lah cekodok pisang.
4. Birthday aku 20nov. Nak hadiah la haha. Tahun ni tarikh lawa k 20112011 *sajebagitahu
5. I'm staying in dorm5 for 2 years with beloved unique attitudes dormmates :)
6. Suka baca artikel dekat AkuIslam
7. Nadia memang selalu tidur awal. Jangan byk complaint eh korang, Haha
8. Tengah redha kan hati ni walaupun tengah sedih. Buang rasa kecik hati #trying
9. Nak belajar masak macam-macam. Ada siapa-siapa nak ajar? ~.<
10. Almost orang suka Cadbury Blackforest kan? Ahaa aku tak! Aku suka Cadbury Fruit and Nut. Tapi aku paling suka M&M yg plastic kuning tu, fav aku doh
11. No.11 tu favourite number Nadia laaa :D

And questions from Aina is :
1. Do you know what 'swag' means? What is it?
=> barang rampasan. Eh? entah la.
2. You prefer schools or holidays?
=> Schools. Tapi kalau aku nak cuti bila-bila aku boleh buat cuti sendiri.
3. What is the colour of shirt you are wearing now?
=> Orange...? eeuuuwww~
4. What is your favourite movie?
=> Nadia tak tengok movie sangat laa.
5. When was the last time you met your best friend?
=> Last day school. 18november, and now I miss her ><
6. What is your favourite song for now?
=> Carta Hati mcm menarik hati I je kan, hahaha
7. Who is your favourite Youtube-ers?
=> Mat Luthfi, ohhhseeemmm!
8. Do you have any crush on Blogger?
=> No, nobody
9. When was the last time you watch television?
=> Now still watching.
10. What model of handphone you're using?
=> Halaahh phone cikai jee. Pakai phone pun kadang-kadang jee
11. Does all my question annoyed you?
=> No lahh. interesting ada lah :) thanks k.